Tog bort det andra inlägget då det är dumt att skriva sånt på internet.
Men men tycker som jag tycker och är fortfarande arg, men det skall inte delas här utan bara med mina vänner.
TACK!

Ett inlägg kanske

Hejsan, ja jag tror det är dax för ett långt och informationsfyllt inlägg i denna bloggen nu!

Det är 5 månader sen jag bloggade och dessa månadet har varit väldigt hädelsefulla ochg mitt liv har ändrats väldigt mycket eller håller på att ändras mycket!

Jag är singel till en börja med, helt. Ja mitt och alex förhållande är helt slut denna gången och det är lika bra det! Även om det finns fina minnen man saknar så har vi haft väldigt dåliga tider med, men jag har nyss insett att jag nog har mer saknad av det fina minnerna än av honom. Men jag mår faktiskt bra, bättre än vad jag trodde jag skulle när den dagen jag lämna honom helt skulle komma. Jag tänker inte skriva vad som hänt eller så mina närmsta vänner vet det och det är inget jag behöver sitta och skriva ut på internet. Gör inte bort dom människorna det handlar om på det sättet!
Nog om det bara rätt tråkigt att lösa om, jag är singel och det är min första sommar som singel på 2 år. Så denna sommaren skall rocka och jag ska vara med om nya och roliga och JÄVLIGT sjuka saker med min älskade vänner, tjejer som killar!

Nytt för iår är också föruom alla mina vänner som fullt 18 innan detta året så fyller exakt alla mina nära vänner 18 detta året vilket känns sjukt jävla kul för dom, lite tråkigt för mig men det är bara lite mer än 9 månader tills det är min tur med hehe! Men är så glad för mina vänner skull och detta blir ett party år igen!

Det har nyss varit student tider eller är så har haft fullt upp med det senaste, varit mycket drickande till vardags och mycket ute men har mått som en king haha! Eller..

Just det! Idag tog min ÄLSKADE ISABELLA EEROLA KÖRKORT, GRATTTTTIIIIISSS!!! Stolt är jag
ps gå in på hennes blogg och gratta henne LÄÄÄÄÄNK!
Men ska väl inte bomba med mer text nu blir rätt segt, kan skriva lite senare som sagt det är mycket som hänt och jag kan inte ens minnas allt. Men men det kommer väl fram haha!

Vi hörs om inte allt för länge, kyssar! 


Lite bilder från min telefon!